magyarEnglish
Hírlevél

Keress!

PIM
A Kassák Múzeum a Petőfi Irodalmi Múzeum filiáléja.
Tovább a PIM oldalára >>

TwitterInstagramFacebook
Virtuális kiállítások Mattis

BESNYŐ virtuális pici hu

Nikkel

2021. szeptember 10.
A KASSÁK MÚZEUM OLOMUCBAN
A Kassák Múzeum az olomouci Művészeti Múzeum (Olomouc Museum of Art) által rendezett Kortárs Közép-európai Művészeti Triennálé (Triennial of Contemporary Central European Art, SEFO) vendégeként 2021 őszén online előadássorozat keretében mutatja be az elmúlt években végzett tevékenységét.

Az angol nyelvű, nyilvánosan elérhető előadásokban a Kassák Múzeum munkatársai bemutatják a múzeum kiállítási és kutatási koncepcióját, az állandó és időszaki kiállításokat, valamint a múzeumpedagógiai programokat. A sorozatot 2021 november végén egy kerekasztal-beszélgetés zárja, a kelet-közép-európai avantgárd művészet ma is releváns kérdéseiről.

További információ a programról ITT található.


Az első előadást (Kassák Múzeum: Az avantgárd nyitott múzeuma) 2021. szeptember 15-én, 19 órától ezen a linken lehet követni, illetve később visszanézni.

A második előadáshoz (Kassák! A múzeum állandó kiállítása) 2021. október 7-én, csütörtökön, 19 órától itt lehet csatlakozni, vagy később újranézni.

A harmadik előadást (Dada Szerkesztőség: A Kassák Múzeum múzeumpedagógiai programja) 2021. október 27-én, szerdán, 19 órától ezen a linken lehet követni.

A múzeum kiállítási és kutatási programját bemutató negyedik előadáshoz 2021. november 10-én, szerdán, 19 órától ITT lehet csatlakozni.PIM A Kassák Múzeum a Petőfi Irodalmi Múzeum filiáléja. >>
Twitter Facebook
Magyar | English