Játék, játék, játék!

Próbáld ki a Konstruktivista bolyongás című új, interaktív online játékunkat és legyél te is avantgárd divattervező, lapszerkesztő vagy „kép-építész”! Tervezz konstruktivista ruhát, állítsd össze a saját folyóirat-címlapodat, alkosd meg saját képarchitektúrádat! Játszhatsz vele egyedül, de játszhattok akár többen is egyszerre. A játékot elsősorban középiskolás diákoknak szántuk, de a tanárok sincsenek kizárva a szórakozásból. Sőt, remek oktatási segédanyag lehet belőle, ha magyar- vagy töriórán együtt is kipróbáljátok.

image

Mai bejegyzésünkben játékra hívunk Benneteket!

A Konstruktivista bolyongás működése egyszerűbb mint a címe:

1.) Kattints ide és regisztrálj a MIRO nevű programba. Ezt csak egyszer kell megtenned.

2.) Ha beléptél a játéktérbe, csak kövesd a képernyőn található utasításokat. Te döntöd el, hogy a labirintusban merre indulsz el. Használhatod az egeredet, a billentyűzeted nyilait, vagy ha a mobilodon játszol, az ujjaidat.

image

 

3.) A bolyongás során olvasnivalókkal, videókkal és minijátékokkal is találkozol. Az utóbbiaknál csak a kreativitásodra lesz szükség. Az alkotáshoz használd az előregyártott elemeket, vagy készíts újakat a program eszköztárának segítségével.

image

 

4.)  A játékot szimultán többen is tudjátok játszani. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy másokat is meghívsz a játékba. Kattints a képernyő jobb felső részében lévő „Share” ikonra, majd  a „Copy invite link” ikonra. A link birtokában már a barátaid is hozzáférnek a játékhoz.

image

 

 

 

JÓ SZÓRAKOZÁST!

2020.11.22