Családi nap

Image

Családi nap

2019. március 9., 11:00 – 14:00
Március 9.
szombat, 10.00–13.00
Családi nap Emlékmontázsok – Családi színező készítés avantgárd művészekkel

Hozzátok el legkedvesebb (papíralapú vagy digitális) családi fotóitokat, mi is elhozzuk a kedvenc fényképeinket a múzeum gyűjteményéből és indulhat a játék! Pauszpapírokkal bűvészkedünk, hogy rajzmontázsokként egymás mellé varázsoljuk magunkat és az épp strandoló művészeket, vagy más különös találkozások szülessenek. A foglalkozás végén összeállítjuk saját színezőfüzetünket, a fénymásológépet is megdolgoztatva.
De vajon hogyan befolyásolják a fényképek az emlékezetünk működését? Miért emlékszünk máshogy ugyanarra? Erről is megtudhattok néhány érdekességet a bevezető előadásból. (A fényképekről készült fénymásolatokkal dolgozunk, így az eredeti képekben nem teszünk kárt.)

A foglalkozást Barna Orsolya képzőművész vezeti.
A program nincs korhatárhoz kötve.
12 órától Szeredi Merse Pál tart tárlatvezetést az “Aktív ábrák. Kapcsolatépítési stratégiák az avantgárd hálózatokban” című kiállításában.

Belépő: 800 Ft/fő, családi jegy: 1800 Ft (legfeljebb 2 szülő és 2 vagy több kiskorú gyermek) Lehetőség van csak a tárlatvezetésen is részt venni, ez esetben elég a múzeumi belépőjegyet megvásárolni.
A múzeum és a tárlatvezetés látogatása az óbudai lakosok számára ingyenes.

További információ: 06-1-368-7021
kassakmuzeum@pim.hu